
Exhibit C 
 

Response to Question 22 & 42a 
 

Per existing authorizations, the earth station that is the subject of this modification 
application is authorized to communicate with both U.S. (ST-1, MSAT-2) and non-U.S. satellites 
(MSAT-1). As this application pertains only to MSAT-2, Ligado has answered the questions on 
Form 312 accordingly and consistent with past practice, in order to indicate this application 
pertains only to communications with a U.S. licensed satellite.  

 
This application does not alter any of the information previously submitted pursuant to 47 

C.F.R. §25.137 or in response to Questions 22 or 42a, except to the extent stated in Exhibit C and 
the accompanying Technical Annex with respect to the proposed relocation of MSAT-2 to 106.5º 
WL. 


