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Non-U.S. Satellites Providing Service in the U.S. (Response to Question 42a) 

 

One or more of the earth stations for which authority for pro forma assignment is 
sought have been previously authorized to transmit using specified non-U.S. satellites 
(many of which have also been added subsequently to the FCC’s Ku-band Permitted 
List).  No new authority to access non-U.S. satellites is sought in this application, and 
accordingly no new showing under Section 25.137 is required. 


