
14. [Section 63.18(h)] In Attachment 2, provide the name, address, citizenship and principal business of the applicant's ten 
percent or greater direct and indirect shareholders or other equity holders, and identify any interlocking directorates.
RESPONSE TO QUESTION 14
PARTNER 1
NAME: MANDHERAJ SINGH
ADDRESS: 8341 RED FOX WAY, ELK GROVE CA 95758
CITIZENSHIP: U.S.A.
PRINCIPAL BUSINESS: SAME AS APPLICANT (TELECOM)
PARTNER 2
NAME: UJJAL DEEP SINGH
ADDRESS: 8341 RED FOX WAY, ELK GROVE CA 95758
CITIZENSHIP: U.S.A.
PRINCIPAL BUSINESS: SAME AS APPLICANT (TELECOM)
PARTNER 3
NAME: GURPREET KAUR
ADDRESS: 8341 RED FOX WAY, ELK GROVE CA 95758
CITIZENSHIP: INDIA (U.S.A. PERMANENT RESIDENT)
PRINCIPAL BUSINESS: SAME AS APPLICANT (TELECOM)

15. In Attachment 2, respond to paragraphs (d), (e)(3) and (g) of Section 63.18.

(d) A statement as to whether the applicant has previously received authority under Section 214 of 
the Act and, if so, a general description of the categories of facilities and services authorized (i.e., 
authorized to provide international switched services on a facilities basis);

RESPONSE TO QUESTION 15:
NO. APLICANT IS APPLYING FOR THE FIRST TIME.

(e)(3) Other Authorizations. If applying for authority to acquire facilities or to provide services not 
covered by paragraphs (e)(1) and (e)(2), the applicant shall provide a description of the facilities and 
services for which it seeks authorization. The applicant shall certify that it will comply with the terms 
and conditions contained in § 63.21 and §63.22 and/or § 63.23 , as appropriate. Such description also 
shall include any additional information the Commission shall have specified previously in an order, 
public notice or other official action as necessary for authorization.

RESPONSE TO QUESTION 15:
THE APPLICANT WILL LEASE SWITCHING SERVICES FROM A DOMESTIC BASED FCC 
LICENCED FACILITIES BASED COMPANY TO RESALE THESE SERVICES.
The applicant certifies that it will comply with the terms and conditions contained in 
§ 63.21 and §63.22 and/or § 63.23 , as appropriate.

(g) Where the applicant is seeking facilities-based authority under paragraph (e)(3) of this section, a 
statement whether an authorization of the facilities is categorically excluded as defined by § 1.1306 of 
this chapter. If answered affirmatively, an environmental assessment as described in § 1.1311 of this 
chapter need not be filed with the application.

RESPONSE TO QUESTION 15:
THE APPLICANT IS NOT SEEKING FACILITIES-BASED AUTHORITY UNDER PARAGRAPH (e)(3) OF THIS 
SECTION.
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