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FCC 
 
September 16, 2011 
 
RE: Avaya FCC ID X7CAP8120,  
FCC 731 Confirmation Number: EA455903 
Correspondence Reference Number:  40341 
 
Attention: Jyun-Cheng Chen 
 
Please find our responses to your comments on this application below: 
 
1. TYCO antenna technical specification; the current exhibit contains 3 unspecified 
photos. Drawings or photos showing the installed TYCO antennas are also desirable. 
 

Response:  A copy of the Tyco Antenna spec has been uploaded.  Note, this is the 
same specification that was part of the original certification. 
 
Please clarify your request concerning drawings or photos.  Are you requesting 
drawings/photo of the internal Tyco antenna configuration?  Or are you 
requesting drawings/photos of the external Tyco antenna configuration? 
 
For the internal Tyco configuration, this configuration has not changed from the 
original certification, and therefore, has not been provided. 

 
 
2. A table listing effective MIMO gains in various configurations. 
 

Response:  Refer to the “Effective Gain Summary” file that has been uploaded. 
 
 
3. A revised user's manual. The current version can use a major overhaul; it is 
missing FCC version of statements/sections in DFS, DOC, TPC, indoor usage, and 
professional installation. Existing ones are all specifically for EC compliance. Chapter 2 
is also within the context of Industry Canada. 
 

Response: 
 
On the bottom of page 5 – the FCC Class B statement is present, as required by 
15.105 (b). 
 
On the bottom of page 6 – the Non-Modification statement is present, as required 
by 15.21 
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On page 6 – the RF exposure statement is present, as required by Part 
2.1091(d)(3). 
 
On page 7 – there is a statement that specifies that the product is for indoor use. 
 
This product is not restricted for professional installation.  Therefore, any 
references to professional installation would be in appropriate. 
 
You are correct, the information present in “Chapter 2”, on page 15, is intended to 
meet the Industry Canada user’s manual statement requirements for detachable 
antennas.  As far as I am aware of, there is no similar statement requirement for 
the FCC. 
 
Please specify which statements are missing by rule part, KDB, or Public Notice 
so that the user’s manual can be updated appropriately. 

 
 
Regards, 
 
 
 
 
Mark E. Hill 
 
Uploaded documentation: 
Tyco Antenna Specification 
Effective Antenna Gain Summary 
 
 
 


