
Helen Zhao 

Subject: FW: ??: FW: HL-Tech Corporation, FCC ID: SLH-WL-3002, Assessment NO.: AN05T4802, Notice#1

5/20/2005

-----Original Message----- 
From: Compliance Certification Services   
Sent: Thursday, May 19, 2005 3:22 PM 
Subject: HL-Tech Corporation, FCC ID: SLH-WL-3002, Assessment NO.: 
AN05T4802, Notice#1 
 
 
Question #1: Please revise modular approval cover letter to correct the following errors: 
 
a) Item #1 it says "The Radio portion of this module has not been shield", which does not agree 
with the internal photos. Please update. 
b) Item #4 Antenna coneector and antenna photos are not shown in the test report, instead they 
are shown in Internal Photos. Please update. 
c) Item #8. Please address clearly compliance with the Commission's RF exposure limits in 
Sections 1.1310 and 2.1093. You may say "For mobile configuration only. Refer to MPE 
calculation in the test report."  
Reply: The modular approval letter has been revised, please refer the attachment.  
 
Question #2: The user manual does not contain user information as specified in FCC15.19. Please 
revise the user manual  
Reply: The User Manual has revised, please refer the attachment.  
       
 
Question #3: User manual (page 12): please explain what "World Mode" and "User select mode" do 
in terms of frequency range or country domain setting. Please explain whether end users are 
able to make the change and how the manufacturer to prevent this.  
Reply: The frequency range of the module is locked according to the contry sold. End user can't modify the frequency range by 
themselves. 
 
Best Regards, 
Helen Zhao 
 
The items indicated above must be submitted before processing can continue on the above 
referenced application. Failure to provide the requested information within 30 days of the 
original e-mail date may result in application dismissal and forfeiture of the filing fee. 
Also, please note that partial responses increase processing time and should not be submitted. 
Any questions about the content of this correspondence should be directed to the e-mail address 
listed below the name of the sender. 
 
 
 


