
Mike Kuo 

From: Weili3@aol.com

Sent: Thursday, March 17, 2005 7:55 PM

To: Mike Kuo

Cc: Weili3@aol.com

Subject: Re: FW: Shyam Telecom Inc., FCC ID: S3CHB-20-800, Assessment NO.: AN05T4634,...

3/18/2005

  
  
HI, Mike. 
  
Finally, we got most of answers for your questions. Revised report is also attached. 
Q#2, 9 11 will be provided tomorrow. 
  
In a message dated 2005-3-17 14:12:44 Eastern Standard Time, MKUO@CCSEMC.com writes: 

Subject: Shyam Telecom Inc., FCC ID: S3CHB-20-800, Assessment NO.: 
AN05T4634, Notice#1 
 
Question #1: Please provide technical information to address the 
following required information as listed in the section 2.1033 (c)(8) 
and (9). 

Please see report pg. 5. 

 
 
Question #2: The information included in the theory of operation are 
copied from user manual.  Please provide revised theory of operation to 
address the following requirement: a description of all circuitry and 
devices provided for determining and stabilizing frequency, for 
suppression of spurious radiation , for limiting modulation, and for 
limiting power. 

Next email. 

 
Question #3: This booster comes with two antenna connectors.  One is 
connected to Server indoor antenna and the other one is connected to 
donor outdoor antenna.  Please explain which antenna connector was 
connected during the output power measurement. 

See report page 9-20 test configuration: Siganl generator was connected to Server antenna connector for UL test and to Donor  antenna 
connector. 

 
Question #4: Please submit all output power spectrum plots for uplink 
and downlink. 

Please see report page 9-20. 

 
Question #5: What is the input power level used during output power 
measurement. 

-50dBm. See report page 8-20. 

 
 
Question #6: Based upon the technical specification in the user manual, 
this booster has automatic power level control for not to exceed 10dBm. 
However, the measured output power is above this level, please explain. 

The output of Cellular booster is +16 dbm. The power auto control is the output power adjustment range which can be adjusted 



manually. 

 
Question #7 : On the TCB application form, the output power listed for 
uplink and downlink is 400mW, please provide information to justify this 
value. 

Typo. Should be 0.04W=40mW from max. output power 16dBm. 

 
Question #8: Is this booster capable of channel translation ? 

No. 

 
Question #9:Please submit a cover to acknowledge the booster / repeater 
must meet all criteria stated in Sections 90.219 and 22.383 for related 
booster/in building operations. 

Next email. 

 
Question #10: Device operates in part 22H of FCC rules is subject to 
routine RF evaluation per section 2.1091 of FCC rules.  Please provide 
MPE estimate based upon the output power measured Vs the max. antenna 
gain allowed.  The MPE estimate must be within 20 cm . 

See report page 80. 

 
Question #11: User manual does not include RF exposure information to 
the end user, please include such warning statement based upon the MPE 
estimate. 

Next email. 

 
Question #12: If internal photos is requested as confidential document, 
please provide strong justification why the internal photos is 
confidential. 

No request. 
  
  
Best regards, 
  
Wei 

3/18/2005


