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Hi Tim,

Pls see our answer.

1) Submit a channel/frequency plan for this device showing the channels that have active scanning or passive
scanning. Active scanning is where the device can transmit a probe (beacon) and passive scanning is where the
device is can listen only with no probes.

<answer> already submitted, not sure why FCC has this question. Here attached again. “FCC no ad-hoc declaration letter”
file

2) Verify that this device does not have ad-hoc mode

<answer> same as answer to Q1.

3) Verify that this application contains a complete User’s Manual and/or Professional Installers Manual. If the
manual is not complete, upload an updated User’s Manual exhibit.

<answer> already submitted, not sure why FCC has this question. Here attached again.

4) Can this device act as an access point on the non-DFS legacy frequencies (5.15-5.25 MHz)

<answer>No.

5) Verify that this device meets the frequency requirements of Section 15.202

<answer>yes.

6) For client devices that have software configuration control to operate in different modes (active scanning in
some and passive scanning in others) in different bands (devices with multiple equipment classes or those that
operate on non-DFS frequencies) or modular devices which configure the modes of operations through software,
the application must provide software and operations description on how the software and / or hardware is
implemented to ensure that proper operations modes can not be modified by end user or an installer.

<answer> The operational modes that the BCM94331PCIEBT3A supports are set in firmware at the factory as a Hardware
SKU. The end user or an installer cannot modify the operational modes or frequencies.

Thanks,

Claire Hoque

UL CCS


