
From: etcemi [etcemi@ms29.hinet.net]
Sent: Tuesday, March 26, 2002 9:58 PM
To: Mike Kuo
Subject: Re: AboveCable, Inc., FCC ID:P8S-ACPC2000, AN02T1882

Hello! Mike,

Sorry for the delay. Please find our reply below:

For question #1: Sorry for our omission. Attached please find the re-tested
result.
We use a HP 8564E SA with channel power function to measure the power,
this is accepted by FCC in our past applications and you can confirm this with
Mr. Joe Dichoso.

For question #2: Attached please find the page added into User Manual.

For question #3: The main emissions of highest channel ( center at 2462MHz) are
totally within the premisive operation band. Please check the band-edge plot or
find below for  strength of highest emission:
Frequency (MHz)             H(dBuV/m)                    V(dBuV/m)
2483.8402                46.8(peak)/36.4(Ave.)      49.0(peak)/40.5(Ave.)

For question #4: Attached please find the operational description for DSSS
technology.

If you have any further questions, please kindly let me know as soon as
possible.

Best regards,

K. C. Chen
ETC/EMC Department II

  ----- Original Message -----
  From: Mike Kuo
  To: K. C. (E-mail)
  Sent: Saturday, March 16, 2002 8:06 AM
  Subject: FW: AboveCable, Inc., FCC ID:P8S-ACPC2000, AN02T1882

  -----Original Message-----
  From: CERTADM
  Sent: Friday, March 15, 2002 4:05 PM
  To: 'mkuo@ccsemc.com'
  Subject: AboveCable, Inc., FCC ID:P8S-ACPC2000, AN02T1882

  Notice_content
   -------------
  Question #1: Conducted output power: The rated output power is 13dBm, the
  measured output power is 10.8dBm with 3MHz/RBW.  In accordance with FCC
  published Guidance on measurement for Direct Sequence Spread Spectrum



  system, when measuring conducted output power, the RBW >6dB bandwidth.  The
  measured 6dB bandwidth is 11.08MHz so measuring output power with specturm
  analyer with 3MHz is not allowed.  If the limitation of sprecturm analyer
  are preventing you to use the RBW beyond 3MHz, you may use specturm analyer
  with RBW=1MHz, VBW=30kHz then you can use a bandwidth correction factor of
  10log ( emission bandwidth)/1MHz with the 1MHz capturing the peak of the
  emission.  Please provide additional conducted output power to comply this
  requirement.  After obtaining the correct output power, please correct the
  output power on all related document.

  Question #2: User Manual does not contain RF Exposure warning information
  and the information required under section 15.21 and 15.105(b) of FCC rules.
  Please provide revised user manual.

  Question #3: Please provide radiated emission data to demonstrate the device
  when turned to highest channel (2462MHz) the it complies with the field
  strength requirements in the restricted band of 2483.5-2500MHz.

  Question #4: Please provide detail operational description ( thory of
  operation ) to justify that this device meets the definitio of a direct
  sequence spread spectrum ( section 2.1 of FCC rules ).

  Best Regards

  Mike Kuo / TCB Certifier
  The items indicated above must be submitted before processing can continue
  on the above referenced application. Failure to provide the requested
  information within 60 days of the original e-mail date may result in
  application dismissal and forfeiture of the filing fee. Also, please note
  that partial responses increase processing time and should not be submitted.
  Any questions about the content of this correspondence should be directed to
  the e-mail address listed below the name of the sender.


