From: amanda@adt.com.tw [mailto:amanda@adt.com.tw]
Sent: February 12, 2007 12:48 AM

To: steve.cheng

Cc: eric@adt.com.tw; Ken_Lu@adt.com.tw

Subject: done : TCB Review Comments for (Logitech BT mouse)

Dear Steve,
Thank you for your comments on this application!

The following items are our replies for your comments:
Question #1: Test report section 3.3 show item which is not tested.
=>Sorry for our typo. And we uploaded the revised test report to ftp.

Question #2: Missing RF Exposure report, please supply.
=>Sorry for our omission. We uploaded the file to ftp.

Question #3: The FCC ID label is partially attached to the battery compartment,
please explain if this can meet the “permanently affixed” as defined in FCC part
2.925?

=> => Yes. The lable will be permanently affixed to the equipment by industrial
strength glue and shall be readily visible to the purchaser at the time of purchase.

Thanks!

http://www.adt.com.tw/ecard/adt-2007-newyear.html (click for the new year greeting)

Best Regards,

U
[ -

Amanda Chu / - %, 5 A

Certification Specialist / ADT Corp. (Hsin Chu Office)

Tel: 03-5935343 ext. 1737 Fax: 03-5934728
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Question #2: Missing RF Exposure report, please supply.

Question #3: The FCC ID label is partially attached to the battery compartment, please explain if
this can meet the “permanently affixed” as defined in FCC part 2.925?

(1) As used here. permanentl affixed means that the required nameplate data is etched,
engraved, stamped, indelibly printed, or otherwise permanently marked on a permanently
attached part of the equipment enclosure, Alternatively, the required information may be
permanently marked on a nameplate of metal, plastic. or other material fastenad to the
equipment enclosure by welding, nveting, ete., or with a permanent adhesive. Such a
nameplate must be able to last the expected lifetime of the equipment in the environment
in which the equipment will be operated and must not be readily detachable.

Best regards,

Steve Cheng

Curtis-Straus LLC



