
Mike Kuo 

From: Weili3@aol.com

Sent: November06日2003年Thursday 6:58 PM

To: MKUO@CCSEMC.com

Subject: Re: Victor Company of Japan LTd. FCC ID:ASIJ7R001, AN03T3284

11/10/2003

In a message dated 11/5/2003 4:45:05 PM Eastern Standard Time, MKUO@CCSEMC.com writes: 
 
 

Question #1: Based upon the description in the user manual, the operating 
frequency of this transmitter is from 906-908MHz.  Per section 15.31(m) of 
FCC rules, two fundamental frequencies ( one near bottom and one near top ) 
shall be investigated.  Based upon the test report, only middle frequency ( 
907MHz) was selected.  Please provide additional test data to address 
15.31(m) requirements. 
Please see Revised report, pg9 and pg 19: 906-908MHz emissions were investigated. Only the worst case, operating 
frequency=906.7MHz, was recorded for final data shown in report. 
Question #2: Please provide theory of operation or operational description. 
Will get from client soon. 
Question #3: Please provide additional internal photo by removing the metal 
plate. 
See new Internal photos attached. 
Question #4: Please provide six highest data for AC line conducted emission 
tests. 
See revised  report. 
Question #5: What is upper frequency investigated during radiated emission 
tests ? 
10GHz. Stated in revised report, Pg. 18. 
Question #6: Based upon AC line conducted plots, you are using the 15.207 AC 
line conducted limits.  Per FCC policy notice 02-157, if you are using 
15.207 limits to demonstrate AC line conducted limits, this product can only 
be sold before July 12, 2004.  Please confirm that the applicant is aware of 
the marketing limitation . 
See revised report. Using the CISPR22 limit for AC line conducted test. 
Question #7: What is the antenna connector type ? Is the antenna removable ? 
See report pg.9. The antenna is not removable. 

 
Deart Mike, 
 
I'll send the operational descriptions  ASAP. Please kindly process the application at your earliest convienence. 
 
Regards, 
 
Wei 


