
QUESTION 5: ANTENNA VERTICAL PROFILE SKETCH 
 
 
The proposed experimental testing may include mounting one or more 3-foot max antennas on 
existing antenna structures within the proposed area of operation. Consistent with Rule 17.7(e), 
the antennas are significantly less than 6.10 meters (20 feet) in height and will be mounted such 
that they are shielded by the existing antenna structure and do not increase the overall height of 
that structure. 

 


